Jelentkezés

A „Jelentkezem” gomb megnyomásával tudsz a képzéseinkre jelentkezni.

A teljes regisztráció három fő lépésből áll.

 1. Oktatási terület és képzés kiválasztása:
  Az oktatási terület kiválasztását követően jelöld ki a számodra leginkább megfelelő oktatási központot.
  „B” kategóriás Webjogsi Többlépcsős Képzésünkre történő jelentkezés esetén válaszd a Többlépcsős Képzés elnevezésű oktatási központot, mert csak így tudod igénybe venni kiemelt szolgáltatásainkat.
 2. Regisztráció (felhasználónév, jelszó, e-mail cím megadása):
  A regisztrációs adatok megadásánál törekedj arra, hogy valós e-mail címet és számodra megjegyezhető adatokat – felhasználónév, jelszó – adj meg.
 3. személyes- és okmányadatok, nyilatkozat megadása a közlekedési hatóság számára:
  A személyes- és okmányadatok megadásának gördülékennyé tételéhez készítsd elő azonosító okmányaidat, esetlegesen már meglévő vezetői engedélyedet. Ügyelj a pontos adatmegadásra, mert helytelen adatok megadása esetén a közlekedési hatóság megtagadhatja a vizsgára jelentkezésedet, illetve ismételt tanfolyam elvégzésére is kötelezhet.

 

A teljes regisztráció befejeztével bankkártyád segítségével akár azonnal befizeted az oktatás kezdő díját, így azonnal meg is kezdheted a tanulást! Ha banki átutalással fizetsz, akkor a tanulás megkezdésével sajnos még néhány napot várnod kell. Mindezek mellett lehetőséged van még személyesen, készpénzben is befizetned a választott képzésed díját ügyfélszolgálatainkon.

e-Titán tanulói regisztráció folyamat leírása
e-Titán tanulói kézikönyv

 

Jelentkezem