Jelentkezés

A „Jelentkezem” gomb megnyomásával tudsz a képzéseinkre jelentkezni.

A teljes regisztráció három fő lépésből áll.

 1. Oktatási terület és képzés kiválasztása:
  Az oktatási terület kiválasztását követően jelöld ki a számodra leginkább megfelelő oktatási központot.
  „B” kategóriás Webjogsi Többlépcsős Képzésünkre történő jelentkezés esetén válaszd a Többlépcsős Képzés elnevezésű oktatási központot, mert csak így tudod igénybe venni kiemelt szolgáltatásainkat.
 2. Regisztráció (felhasználónév, jelszó, e-mail cím megadása):
  A regisztrációs adatok megadásánál törekedj arra, hogy valós e-mail címet és számodra megjegyezhető adatokat – felhasználónév, jelszó – adj meg.
 3. Személyes- és okmányadatok, nyilatkozat megadása a közlekedési hatóság számára:
  A személyes- és okmányadatok megadásának gördülékennyé tételéhez készítsd elő azonosító okmányaidat, esetlegesen már meglévő vezetői engedélyedet. Ügyelj a pontos adatmegadásra, mert helytelen adatok megadása esetén a közlekedési hatóság megtagadhatja a vizsgára jelentkezésedet, illetve ismételt tanfolyam elvégzésére is kötelezhet.

 

A teljes regisztráció befejeztével bankkártyád segítségével akár azonnal befizeted az oktatás kezdő díját, így azonnal meg is kezdheted a tanulást! Ha banki átutalással fizetsz, akkor a tanulás megkezdésével sajnos még néhány napot várnod kell. Mindezek mellett lehetőséged van még személyesen, készpénzben is befizetned a választott képzésed díját ügyfélszolgálatainkon.

e-Titán tanulói regisztráció folyamat leírása
e-Titán tanulói kézikönyv

 

Jelentkezem

A közlekedési alapismeretek tanfolyam és vizsga díjához nyújtott támogatásról

 

Tájékoztatjuk, hogy a Kormány 55/2018. (III. 23.) Korm. rendelete szerint a 2018. július 1-jét követően a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges, sikeresen letett elméleti vizsga díjához, illetve a hozzá kapcsolódó elméleti tanfolyam díjához támogatás igényelhető. (a rendelet teljes szövege itt olvasható)

A támogatást az a személy veheti igénybe, aki

 • a „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez szükséges sikeres elméleti vizsgáját 2018. július 1-jét követően tette le, és
 • a sikeres vizsga napján a 20. életévét még nem töltötte be.

A támogatás összege az elméleti tanfolyam díjának és a sikeres elméleti vizsga hatósági díjának ténylegesen megfizetett összege, de legfeljebb 25 000 Ft.

A kérelem benyújtásához szükséges űrlapot innen töltheti le, melyet postai úton vagy ügyfélkapuval rendelkezőknek elektronikus úton kell eljuttatnia a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság részére.

A kérvény benyújtásával egyidejűleg mellékelnie kell a díjak megfizetését igazoló dokumentumokat is. A Webjogsi hálózat autósiskolái valamennyi díjfizetésről a megadott számlázási névre szóló elektronikus pénzügyi bizonylatot állítanak ki, melyeket e-mailen megküldenek a tanulónak, illetve az e-Titán Oktatórendszerbe belépve, a tanuló egyéni pénzügyi felületéről letölthetőek.

A benyújtott kérelmet a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóság bírálja el.