Képzés menete

Jelentkezés az online KRESZ képzésre roppant egyszerű, pár perc alatt elvégezhető a webes felületünkön, és nem kell személyesen megjelenned sehol. A „Jelentkezés” menüpont gombjára kattintva ellenőrizheted, hogy megfelelsz-e az életkori feltételeknek, majd a sikeres regisztrációt, valamennyi szükséges adatod megadását és az elméleti oktatás díjának befizetését követően megkezdheted a képzést.

  • Először is válaszd ki azt a megyét, ahol a gépjárművezetői képzéshez tartozó gyakorlati oktatást szeretnéd végezni. Amennyiben a megyén belül több oktatási központ van, úgy a számodra megfelelőt válaszd ki. Ha csak egy oktatási központot látsz, és az a megyéden kívül esik, az nem jelenti azt, hogy nem találunk gyakorlati oktatót a részedre az adott megyében.
  • Add meg a születési dátumod! Az Általános szerződési feltételek és az Adatvédelmi irányelvek megismerése után, amennyiben elfogadod őket, nyomd meg a „Tovább” gombot.
  • Megjelennek az e-Titán rendszerben számodra elérhető kategóriák. Egyes kategóriák nem választhatóak, ha az ezekhez előírt életkori előfeltétel nem teljesül. A kategória, illetve a hozzá tartozó képzés kiválasztása után a képzés teljes menetéről olvashatsz egy rövid ismertetőt, ami után nyomd meg a „Tovább” gombot.
  • A következő oldalon a kiválasztott képzéshez tartozó tanfolyam alapadatait látod. Itt érvényesítheted a kapott kedvezményt, ha rendelkezel kedvezmény igénybevételére feljogosító e-kuponkóddal (pl. Ajándékkártya). Sikeres érvényesítést követően már az új, számodra érvényes kedvezményes árat láthatod. Ezután nyomd meg a kiválasztott tanfolyam sorának jobb szélén lévő „Erre jelentkezem” gombot.
  • A következő ablakban a jelentkezésed összesítőjét láthatod. Itt választhatsz a különböző regisztrációs módok közül. Létrehozhatsz új felhasználói nevet és jelszót, vagy valamelyik már meglévő és érvényes e-Titán, Facebook vagy Google felhasználói fiókoddal kötheted össze a regisztrációdat.

A sikeres regisztrációt követően már csak az alábbi néhány lépés hiányzik ahhoz, hogy el tudd kezdeni a tanulást.

  • Tanfolyam. Itt a kiválasztott elméleti KRESZ tanfolyam adatait láthatod. Amennyiben rendelkezel e-kuponkóddal (pl. Ajándékkártya), amit még nem érvényesítettél, itt még lehetőséged van ezt megtenni!
  • Okmányok. Amennyiben már rendelkezel vezetői engedéllyel (jogosítvánnyal) vagy igazolvánnyal (pl. „A1(B)”-re jelentkezve „B” kategóriással), itt kell megadnod annak, valamint az egészségügyi alkalmasságodat igazoló iratnak az adatait is.
  • Személyes adatok. Ügyelj arra, hogy helyesen vidd be az adatokat, mivel ezek kerülnek rá a különböző hatósági, illetve a képzés lefolytatásához szükséges autósiskolai dokumentumokra!
  • Nyilatkozat. Figyelmesen olvasd végig és töltsd ki, mivel ez alapján lehet megkezdeni a járművezető-képzést!

 

Rövid időn belül kapsz egy „Regisztráció megerősítése” tárgyú automatikus e-mailt, amelyben rá kell kattintanod a „Regisztráció megerősítése” hivatkozásra a teljes jogosultságú belépéshez. Ezt követően az etitan.hu oldalról tudsz belépni a rendszerbe a bejelentkezés tanulók részére felületről, a regisztrációdnak megfelelő gombra kattintva.
A regisztrációt követően bankkártyával, vagy banki átutalással fizethetsz. Bankkártyás fizetésnél azonnal, átutalás esetén néhány napon belül férsz hozzá a tananyaghoz.