Mi a webjogsi?

A webjogsi egy olyan teljes körű szolgáltatás, amely a tanuló számára a jogosítványhoz vezető úton – mind a tanulásban, mind az ügyintézésben – a lehető legtöbb internetalapú megoldást és ezzel a legnagyobb rugalmasságot, gyorsaságot és kényelmet biztosítja.

A webjogsi a legmodernebb oktatási formát (e-learning) alkalmazva biztosítja tanulói számára a vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elméleti képzést. Az elméleti képzést hatóságilag akkreditált, interaktív e-learning tananyaggal valósítjuk meg, amely elektronikus úton közvetíti a tartalmakat. Az online KRESZ tananyaghoz interneten keresztül lehet hozzáférni bárhonnan, bármikor, a tanulás időpontját, időtartamát és helyszínét önállóan megválasztva, az egyéni igényekhez igazítva.

Folyamatosan bővülő országos oktatói hálózattal biztosítjuk a gyakorlati képzést a hozzád a lehető legközelebb található helyszínen. A gyakorlati oktatót a képzésmenedzsment rendszerünk segítségével tudod majd kiválasztani. Ezt legkésőbb az elméleti képzés befejezéséig teheted meg.

Személyesen pedig csak akkor kell megjelenned, amikor ez valóban szükséges, vagyis a vizsgákon és a vezetési órákon.