Tanulóink véleménye a képzésről

„Én 1 éves és 8 éves gyerekek mellett vettem igénybe ezt a lehetőséget. 100%-ig meg vagyok elégedve és rendkívül örülök neki, hogy egyáltalán van ilyen tanulási módszer. Nincs kötöttség, szoros időbeosztás… Amikor van időm tanulok. Tökéletes!!!”

„Nagyon tetszett ez az oktatási forma, a megkezdett gyakorlathoz a fizetési, ügyintézési felület egyszerű, könnyen kezelhető, és jól nyomon követhető.”

„Mert a gépjárművezető oktatók odafigyelők, segítőkészek”

„Egyszerűen kezelhető, érthetően fogalmaz, szemléletes. Számomra a legfontosabb az volt, hogy nem voltam fix időhöz és tanteremhez kötve, akkor tanultam, amikor volt rá időm és lehetőségem. Ebből kifolyólag gyorsabb is. Persze az sem elhanyagolható, hogy így olcsóbb volt a tanfolyam.

„Az e-learning egyszerűen elvégezhető bárhonnan és jól fel tud készíteni a vizsgára. Sok oktató közül választhatunk könnyedén.”

„Érthető, világos magyarázat, jobb mintha iskolai kresz órán vettem volna részt.”

„Számomra fontos volt, hogy online, saját időbeosztásommal tudjam elvégezni a tanfolyamot, nem kellett órákra bejárnom. Mivel külföldön élek, sok időt spóroltam vele, így elegendő csak a KRESZ vizsgára mennem.”

„Mert egyszerű, és az oktatóm is nagyon jó, ha meglesz a jogsim e hónapban bátran megyek ki a forgalomba, mert tudom, hogy biztonságos szabályos vezetés technikai képzést kaptam!”

„A képzést végigcsinálva a KRESZ vizsgán hibátlan tesztet töltöttem ki és nem csak hirtelen magolás volt. Sikerült úgy elsajátítani a tananyagot, hogy vezetés közben a forgalomban minden beugrik! Ha bárki kérdez a rendszerről csak ajánlani szoktam!”

„Nagyon gyors: pár nap alatt (postai adminisztrációval együtt) megcsináltam a tanfolyamot.”

„Nagyon életszerű, egyértelmű, hasznos, látványos, mindenre kiterjedő, munka és iskola mellett, bármikor oda ülhettem a gép elé, hacsak 10 percem volt, akkor annyit tanultam, ha volt 2-3 órám akkor annyit, minden nap. Nem voltam sem idő sem helyhez kötött. Azóta is mindenkinek ezt ajánlom, aki jogosítványt szeretne szerezni. Köszönöm Önöknek a sikeres KRESZ vizsgámat!!!!”